Разбиха високотехнологична оранжерия за марихуана в Пазарджик

Разбиха високотехнологична оранжерия за марихуана в Пазарджик
Източник: Параграф 22
A A+ A++ A

Огромна, високотехнологична оранжерия за марихуана разкри полицията в Пазарджик под наблюдението на местната окръжна прокуратура. Операцията е била проведена през изминала нощ в промишлената зона на града. Оранжерията е била изградена в две стари и труднодостъпни производствени помещения, пише 24 часа.

В оборудването и са били вложени няколкостотин хиляди лв., категорични са експерти. Според тях това е една от трите най-добре оборудвани оранжерии за марихуана разкривани у нас през последните години. Халетата са били снабдени с климатични системи, специални лампи, колектори, капкови системи за напояване, въздуховоди и въздушни филтри. Растенията са били насадени в пластмасови кутии в специална почва и са били третирани с препарати за растителна защита и торове.

506 стръка с марихуана с различна големина са били открити в оранжерията. Освен това са намерени и 7 кг. изсушен канабис, готов за продажба. По време на операцията са били задържани двама мъже. Арестуваните са 51-годишният Данчо Ж. - Чикидема, който държи едно от най-посещаваните заведения в центъра на Пазарджик и 35-годишния криминално проявен Борис Т. от София. Цялата наркотична дрога и оборудването на оранжерията за иззети.

#марихуана #оранжерията

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"