Няма свободни места по зимните ни курорти за Нова година

Няма свободни места по зимните ни курорти за Нова година
http://videoclip-bg.com/
A A+ A++ A

Зимните ни курорти са пълни на 100 процента за Новата година. Все повече бази и по морето посрещат празнуващи.

Към празнуващите от Коледа, които предпочетоха да слеят празниците, ще се присъединят още 300 000 българи, изчисляват от Института за анализи и оценки в туризма. Те ще посрещнат Новата година с компания на планина или край морето. Ски писти, спа-процедури и гурме изненади очакват празнуващите.

Предимно българи, румънци, гърци и ирландци ще посрещнат Новата година в Пампорово. Пакет в петзвезден хотел, с три нощувки и празнична вечеря, излиза около 650 лв. на човек. Цената включва и лифт карта, с която освен на Пампорово, може да се кара и на Мечи чал в Чепеларе. В празничната нощ ще има светлинно шоу.

Докато на Пампорово туристите се гонят по пистите, в Поморие не излизат от басейните с минерална вода.

Много от гостите са удължили престоя си за повече от пет нощувки. А цените в някои от базите по морето надхвърлят тези в планинските курорти.

От края на лятото за новогодишната нощ са заети и вилите и къщите за гости в Странджа. Предпочитани са от големи компании и за корпоративни партита.

И в зимните курорти, и край морето веселбата в новогодишната нощ ще се прехвърли на открито. На много места са предвидени концерти и празнична заря на площада. 

#зимни курорти #Нова година

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"