Палаво кутре изуми ветеринарите! Глътна 14-сантиметрова лъжица "като спагета"

Палаво кутре изуми ветеринарите! Глътна 14-сантиметрова лъжица "като спагета"
Източник: DarikNews.bg
A A+ A++ A

Лакомо кученце на 4 месеца изуми стопаните си и ветеринарите, разминавайки се със сериозни проблеми, след като погълна 14-сантиметрова лъжица, пише в. "Дейли мирър", предаде Дарик.

Лабрадорът Тиъдър тъкмо бил приключил с обяда си, когато решил, че трябва да хапне и нещо за десерт. За беда първа пред взора му попаднала лъжица, оставена на кухненския под. По думите на стопаните му кутрето погълнало прибора като спагета.

Лакомият Тиъдър незабавно бил откаран във ветеринарна клиника в Норич, Великобритания, където живеят собствениците му, и упоен, за да отстранят специалистите нестандартния му десерт.

"Често ни се налага да третираме домашни питомци, погълнали неща, които според собствениците им не е трябвало да хапват. В някои случаи предметите преминават безпроблемно през храносмилателната им система. Как Тиъдър е глътнал лъжицата, без да увреди червата си, за нас остава загадка. Отне ни известно време, за да намерим прибора, тъй като кучето току-що се беше нахранило, но в крайна сметка всичко завърши благополучно", разказва ветеринарният хирург Дейвид Мартин.

Процедурата по изваждането на лъжицата е преминала безпроблемно и само половин час след нея Тиъдър вече е припкал наоколо, сякаш нищо не се е случило.

#проблеми

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »