Кобрата намекна за мач още през април

Кобрата намекна за мач още през април
Източник: Добри новини
A A+ A++ A

На пресконференция в Пресклуб "България" най-успешният ни боксьор Кубрат Пулев разкри, че следващият му мач може да бъде още през април, съобщи "Гонг", цитиран от 24 часа.

„Хора, които не са имали възможност да гледат бокс, сега могат да го гледат на живо тук. Могат да дойдат за 10-20 лева, на цената на едно кино да гледат бокс. Допринесох да са максимално евтини билетите, за да могат да дойдат хора. Ако се правят още мачове тук, ще дойдат пак много хора да гледат бокс.“, споделя Кобрата. „Смятам, че през април е напълно възможно да се случи такъв мач за мен в София. Обърнахме внимание на контузията на петата ми. Не е кой знае колко сериозна, но е непрофесионално да се тренира по този начин“, добави той.

Пулев каза, че е напълно фокусиран върху мачовете, въпреки че осъзнава, че вече му е време и за деца. Такива, за момента, изпълват само боксовата му зала, но Кобрата истински се радва на таланта им. "Сега чакам победителя от мача между Джошуа и Кличко, тъй като, който и да е той, е задължен да играе с мен. Може би такъв мач ще бъде възможен към края на годината", завърши най-добрият български боксьор.


#България #Кубрат Пулев #мач

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »