Необичайно пътуване с трамвай преживяха гражданите във Виена

Необичайно пътуване с трамвай преживяха гражданите във Виена
pixabay.com
A A+ A++ A

Някои от гражданите, използващи виенския градски транспорт, имаха необичайно пътуване този уикенд. След като ватманът на един от трамваите в австрийската столица слязъл, за да отиде до тоалетна, на негово място седнал един от пътниците и подкарал превозното средство.

Новият водач съобщил на хората в трамвая, че не би трябвало да са в него, защото това било „специално пътуване”. Той изминал почти две спирки преди полицията да го арестува, пише БТВ.

Оказва се обаче, че това не бил случаен пътник, а... бивш служител на същата транспортна фирма. За разследващите до момента не е ясен неговият мотив, но се съмняват той да е искал да си отмъсти на бившите си работодатели.

Фалшивият водач на превозното средство е освободен от ареста, но са му повдигнати обвинения за кражба на публичен транспорт.

Пред полицията истинският ватман разказал, че когато се върнал от тоалетната, той намерил празно мястото, на което оставил трамвая. Той обяснил, че заключил превозното средство и е изненадан как бившият му колега е успял да го е подкара.

#трамвай #Виена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »