Борсов: Да пожелаем успех на новото служебно правителство

Борсов: Да пожелаем успех на новото служебно правителство
Източник: Economic.bg
A A+ A++ A

Това стана ясно на последното редовно заседание на кабинета днес. 29 редовни и 13 извънредни решения бяха гласувани на заседанието, предаде БНТ.

Гласувано беше определянето на новия размер на минималния размер на работната заплата. Одобрена беше и една допълнителна субсидия към националната програма за саниране.

В началото на заседанието Бойко Борисов благодари на своите министри и на медиите. 

"Днес е последно заседание. Благодаря на всички вас. На медиите, които ни отразяват последните две години. Направихме доста. Сигурно можеше и повече. Да пожелаем успех на служебното правителство. Най-вероятно в петък ще стане смяната. Така че имайте готовност. Излишъкът към януари ще достигне милиард. Така че всякакви оценки от нашите опоненти. Се надявам да постигнат нашите резултати и тогава бих ги приел с радост. Благодаря още веднъж на медиите", заяви Борисов.

За разлика от предишното управление на кабинета "Борисов", когато Бойко Борисов слизаше често да разговаря с медиите и да отговаря на най-различни въпроси, тези две години управление имаше само две официални пресконференции - едната за промените в конституцията другата за съдебната реформа. През останалото време Бойко Борисов предпочиташе да казва своето мнение по текущи въпроси или в рамките на залата където заседават министрите, или някъде извън София, или при откриването на различни обекти, на които той присъстваше."

Единствения министър, който коментира определени теми и поредните нападки на БСП, беше Лиляна Павлова. По повод нападките на БСП за "лунния пейзаж" по автомагистрала "Тракия", тя отговори, че дупките били в по старите участъци, но те били вече запълнени. Всичко друго, което БСП твърдят било провокация.

#заседание #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"