Милен Велчев: С Герджиков като премиер ще спим спокойно следващите два месеца

Милен Велчев: С Герджиков като премиер ще спим спокойно следващите два месеца
Източник: Webcafe.bg
A A+ A++ A

Проф. Огнян Герджиков е почтен и принципен политик, с когото като премиер ще може да спим спокойно през следващите два месеца. Това каза пред Би Ти Ви бившият финансов министър от правителството "Сакскобурггоотски" Милен Велчев, пише 24 часа.

Депутатката от НДСВ Антония Първанова пък обясни, че когато се чула с Герджиков по телефона по повод неговата номинация за служебен премиер, тя му пожелала от служебен премиер да премине към премиер и на редовното правителство. Първата задача на служебния кабинет е да докаже, че може да се проведат честни избори, посочи Първанова. Важно е да се гарантира изборният процес и да няма скандали от типа на Костинбродската афера, каза тя.

Почтеността на новия премиер изпъква пред всички други негови качества, каза Милен Велчев. Ще бъде загуба на време и енергия, ако се тръгне към ревизия на правителството на Борисов. Има прокуратура, която да се занимава с това, посочи Милен Велчев, който препоръча служебното правителство да се насочи към провеждането на изборите.


#НДСВ #Огнян Герджиков #Милен Велчев #Антония Първанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »