Феновете в Русе масово пускат отпуск за срещите на "Дунав"

Феновете в Русе масово пускат отпуск за срещите на "Дунав"
Източник: Дарик
A A+ A++ A

Русенските фенове ще трябва да излизат в отпуска, ако искат да гледат на живо последните няколко мача на „Дунав”, решаващи оставането на отбора в първата шестица. Поне това показва причудливата програма за първите 5 пролетни кръга, изработена от спортно-техническата комисия към БФС, заедно с фирмата „Про Медия”, негодуват вече в Русе, пише 24 часа.

Оказа се, че „Дунав” ще трябва да играе всеки път домакинските си мачове, които ще са отново в Разград, в 17 и 30 часа в петъчния следобед. Защо точно русенци не могат да подкрепят нормално отбора си през уикенда, както останалите отбори от Първа лига, а трябва всеки път да се чудят, как да излязат през работно време, така и не става ясно. На всичкото отгоре, дългоочакваното дерби с „Левски” е планирано за вторник, 28 февруари, от 15 часа следобед, отново в Разград!

Дали става дума за недоглеждане, дали за откровена разправа с „приятната изненада” в първенството, или някой в БФС се страхува, че „Дунав” ще запази мястото си в шестицата, питат се феновете в Русе. Те и без това са обезкуражени от замраззенние ремонт на Градския стадион, който по план вече трябваше да бъде завършен. Затова феновете на „Дунав” вече организират протести срещу безумните и дискриминационни за русенци решения на БФС. Не стига, че явно „Дунав” през целия сезон ще играе мачовете си на чужд терен, ами сега ще трябва да се справя и без публиката си, беснеят в Русе. 

#БФС #Дунав #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"