В спецакция спипаха четирима русенци с наркотици и пособия за пакетиране

В спецакция спипаха четирима русенци с наркотици и пособия за пакетиране
Източник: Кросс
A A+ A++ A

При поредната спецакция срещу дрогата в Русе са били заловени четирима, иззети са наркотици и пособия за пакетиране, съобщиха от ОД на МВР. Действията са реализирани под наблюдението на Окръжна прокуратура – Русе, пише 24 часа.

Специализираната полицейска операция, насочена срещу разпространението на наркотици на територията на град Русе е била проведена на 30 и 31 януари от служители на ОДМВР – Русе. Първо били задържани трима русенци. 26-годишният Д.З. и 34-годишният М.В. били засечени, след като са закупили марихуана от С.М. на 34 г. При извършени претърсвания на три адреса, ползвани от 34-годишния С.М., служителите на реда са намерили и иззели общо около 1 100 грама марихуана, електронна везна, мобилни телефони и пособия за пакетиране.

Непосредствено след реализираните първоначални действия по разследването, криминалистите са задържали още един мъж от Русе - А.Л. на 37 г. На адрес в село Обретеник, ползван от него, били открити и иззети още около 1 350 грама марихуана. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354 а, ал.1 от НК. Повдигнати са обвинения срещу С.М. и А.Л., които са задържани за срок до 72 часа с постановление на прокуратурата. Работата по изясняването и документирането на престъпната дейност на лицата продължава под наблюдението на Окръжната прокуратура в Русе.


#Русе #МВР #марихуана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"