Стопанският факултет на ТУ-София започва прием по топ специалности

Образование | 14 февруари 2017, вторник / 10:42| Показвания:



Технически университет София

Стопанският факултет на Техническия университет София за поредна година обявява прием за топ специалностите си. Обучение се предлага както за бакалаври, така и за магистри по дисциплините "Индустриален мениджмънт", "Стопанско управление", "Публична администрация" и "Мениджмънт и бизнес информационни системи". От години те заемат водещи позиции в класацията на Министерството на образованието и науката за акредитираните университети в България (http://rsvu.mon.bg). Тя е показателна не само за нивото на преподаване, но и за полезността на специалността за националната икономика, защото обхваща и критерии, свързани с професионалната реализация на завършилите. А в същото време част от тези специалности заемат и престижната челна позиция в съответната категория.

Тези модерни специалности дават стабилна и перспективна база за развитие на младите, благодарение на което могат да се реализират на трудовия пазар в желаната посока и да избират между различни предложения за работа. За хората, завършили тези специалности, намирането на работа никога не е било проблем, тъй като винаги са били едни от най-търсените от страна на бизнеса. А в последните години все по-често се говори за глад за подготвени специалисти, особено с технически и управленски специалности, именно съчетанието между които дават четирите специалности.

Стопанският факултет на ТУ-София е специализиран в обучение, съчетаващо икономико-управленски дисциплини със засилена подготовка в областта на индустриалните и информационните технологии. Той предлага и магистърско обучение по специалностите "Индустриален мениджмънт”, "Стопанско управление”, "Публична администрация”, "Мениджмънт в електроенергетиката” и "Управление на проекти”.

Гаранция за получаването на висококачествено образование е, че обучението се провежда по учебни планове и програми, разработени със съдействието на водещи европейски университети. Те са съобразени и със съвременните постижения и тенденции в областта на икономиката, управлението, инженерните и информационните технологии.

 

 

 

Тагове: Технически университет София, бакалавър, магистър

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси