Две възрастни жени са с тежки наранявания при резки маневри на автобуси на градския транспорт в Пловдив

Две възрастни жени са с тежки наранявания при резки маневри на автобуси на градския транспорт в Пловдив
Източник: Aspekti.info
A A+ A++ A

Две възрастни пловдивчанки пострадаха във вторник в автобуси на градския транспорт под тепетата. Според служителите на сектор „Пътна полиция“ причина за инцидентите е неосигурена безопасност на пътниците от страна на шофьорите на рейсовете при намаляване на скоростта, пише Труд.

61-годишна жена е с фрактура на рамото, след като паднала между седалките на автобус „Темза“ при внезапното му спиране на кръстовище между улиците „Димитър Талев“ и „Беломорски“ в квартал „Кючук Париж“.

Произшествието станало около 9.50 маса, а 2 часа по-късно спешна медицинска помощ е била оказана на 65-годишна жена, която е с натъртвания по цялото тяло, след като загубила равновесие и се ударила в предно обзорно стъкло на автобус „Исузу“, набил внезапно спирачките на бул. „Цар Борис Трети Обединител“. Шофьорите на рейсовете – на 64 и 39 години, са тествани с дрегер за алкохол, а резултатите са отрицателни.

Във вторник по пътищата на Пловдивска област са станали 27 произшествия с материални щети. Регистрирани са и 3 катастрофи с трима ранени.

#безопасност #транспорт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"