Нов вид измама! Продават билети за спектакъл, който няма да се играе

Нов вид измама! Продават билети за спектакъл, който няма да се играе
Нова телевизия
A A+ A++ A

Нов вид измама – импресарио продава театрален спектакъл, който няма да се играе. Над 200 души се оказаха излъгани, че ще гледат постановка на театър „Възраждане”, а актьорите, сред които и Христо Шопов, дори не са подозирали, че е трябвало да имат представление, съобщава Нова телевизия.

Денталният медик д-р Павлин Стефанов преди месец си купува четири билета, по 16 лева всеки, за постановката на театър „Възраждане” „Човек от Земята” с участието на Христо Шопов. Предлага му ги пътуващ импресарио в неговия кабинет. Не му издава касов бон. Изненадата за д-р Стефанов идва в сряда - в деня на очакваното представление.

Организаторът Лиляна Струмина обявила пред хората, че са продадени прекалено малко билети и представлението се отменя. Но отказала да върне пари. От ръководството на читалището, отдало под наем залата си на Струмина, заявиха, че не носят отговорност за случая.

Актьорите от спектакъла дори не подозирали, че е трябвало да бъдат на представление в Плевен. А импресариото Лиляна Струмина не е имала какъвто и да е договор с театъра.

Лиляна Струмина е добре позната на театралната общественост у нас - с постоянно провалящите се спектакли, които организира. Оказа се, че е била замесена и в друга подобна случка, този път във Велико Търново.

А заради случая с излъганите зрители постановката "Човек от земята" на театър "Възраждане" все пак ще се изиграе в Плевен - на 15 март. И то с подарък - вход свободен.

#билети #фалшиви #театър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »