В Лондон се състоя премиерата на дългоочакваната екранизация на "Красавицата и Звяра"

Лайфстайл | 24 февруари 2017, петък / 16:13| Показвания:Източник: m.hotnews.bg

Звездите на "Красавицата и Звяра" понесоха стоически лошото време, предизвикано от бурята Дорис, за да присъстват на състоялата се в Лондон премиера на игралната версия на класическата анимация на "Дисни" от 1991 г., предаде Дарик.

26-годишната Ема Уотсън впечатли с визия на истинска принцеса, постигната благодарение на приказна сребристосива рокля с пелерина, сътворена от дизайнерката Емилия Уикстед. Актрисата сподели, че "твърде прогресивната" й героиня Бел е по-различна от останалите принцеси на "Дисни".

На премиерата на филма присъстваха също Дан Стивънс, който се превъплъщава в образа на Звяра/Принца, Люк Еванс (Гастон, отхвърлен съперник за сърцето на Бел). По червения килим преминаха Ема Томпсън и Иън Маккелън, които озвучават персонажите Мисис Потс и Когсуърт, режисьорът Бил Кондън.

Кондън не скри, че се е чувствал напрегнат заради предизвикателство да създаде игрална версия на класическата анимация. Иън Маккелън сподели, че с известно безпокойство е очаквал моментът, в който ще може да сравни новия филм с оригиналната анимационна лента.

Игралната версия на "Красавицата и Звяра" излиза на екран във Великобритания, САЩ и България на 17 март.


Тагове: Красавицата и Звяра, Дисни, Ема Уотсън

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси