Добри Иванов: Успяхме да се съберем и започваме да набираме скорост

Добри Иванов:  Успяхме да се съберем и започваме да набираме скорост
Източник: Sportal.bg
A A+ A++ A

Волейболистът на Монтана Добромир Иванов е доволен от факта, че от няколко седмици тимът тренира в пълен състав, след като всички контузени през сезона се завърнаха в игра. Либерото на отбора сподели своите очаквания за BGvolleyball.com преди първия мач с Добруджа 07 (Добрич) от полуфиналната серия в Суперлигата, предава Sportal.

"През последните няколко седмици, може би три, успяхме да се съберем в пълен състав, който имахме от началото на сезона. Това ни позволява да проведем качествени тренировки, които да са близки до играта в мачовете. В тази връзка виждам как всеки започва да набира някаква скорост. Надявам се да успеем в началото на полуфиналния плейоф да покажем най-доброто от себе си", каза Иванов пред BGvolleyball.com.
 
"Мисля, че домакинското предимство в тази фаза няма абсолютно никакво значение. Все пак срещаме шампиона на България. Гледахме видео - те се справиха доста добре в мача с Левски. Младите момчета показват много добро израстване. Може би в някакъв тънък момент домакинството да има предимство, но мисля, че като цяло няма да окаже влияние за крайния резултат. Наистина е задължаващо, когато си домакин. Надявам това да не ни стъписа, защото в Добрич се играе трудно и затова трябва да сме максимално концентрирани в двата мача. За да може, ако вземем двата мача тук, да пренесем напрежението в техния лагер", добави либерото на Монтана.

"Публиката в Добрич през годините показа, че е една от най-верните. Разбира се тя ги кара да не изпитват притеснение от това, че гостуват. Първият мач ще се реши в полза на отбора, който излезе по-спокоен на игрището, мисли по-трезво и по-целенасочено използва тактическите указания. Ако успеем да спазим всичко и да покажем това, за което се готвим в последните седмици, ще имаме успех", завърши Добри Иванов.

#Добромир Иванов #мач #Монтана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »