Експремиерът на Словения с поздравително писмо към Борисов за победата на изборите

Експремиерът на Словения с поздравително писмо към Борисов за победата на изборите
Източник: The Slovenia Times
A A+ A++ A

„Скъпи Бойко, моля приемете моите искрени поздравления за победата Ви и на партия ГЕРБ на парламентарните избори. Популизмът загуби и отговорността спечели. ГЕРБ още веднъж потвърди правото си да продължи успешните политики с доказан професионализъм.“ Това се казва в писмото на бившия министър-председател на Словения и настоящ лидер на Словенската демократическа партия Янез Янша до лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, пише Труд.

„Вярвам, че Вашата победа е резултат от отдаденост, постоянство и усърдна работа, не само в България, но и в Европа. От името на Словенската демократическа партия и от мое име отправям най-добри пожелания за продължителен успех в изпълнението на задълженията Ви към народа на България“, посочва още Янез Янша.

Лидерът на СДП посочва близките и приятелски отношения между двете партии, развити по време на сътрудничеството им в европейското семейство на ЕНП. „Убеден съм, че ценностите, които споделяме, ще допринесат за засилване на бъдещото ни сътрудничесвто. Желая Ви кураж и късмет в изпълнението на управленските ангажименти пред Вас, Вашата партия и страна“, завършва словенският лидер.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #Янез Янша #СДП #ЕНП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »