Ексдепутат от БСП: Вече няма има нито един социалист, който да не е подкрепил избора на Пеевски

Ексдепутат от БСП: Вече няма има нито един социалист, който да не е подкрепил избора на Пеевски
Източник: bTV
A A+ A++ A

С моето излизане от парламента вече няма да има нито един социалист, който е гласувал срещу въвеждането на плоския данък, когато това стана с приемането на закона. Това каза пред БТВ бившият депутат от левицата Янаки Стоилов. Той остана извън листите на БСП, след като партията реши да „пенсионира” старите си кадри с промени в устава, пише Труд.

„Няма да има и нито един социалист, който не е подкрепил избора на Делян Пеевски други спорни назначения”, изтъкна Стоилов, който е с над 20-годишен стаж като депутат. „Най-важният въпрос е дали политиката е професионално занимание или само оборотна дейност, в която определи лица трябва като комикс да се сменят, за да се привлекат за момента някакви привърженици, а всъщност въпросите да се решават другаде”, отбеляза Стоилов.

Той обаче изтъкна, че остава съпричастен към социалистическите идеи и дейността на партията. Във връзка с гласуването в чужбина извън ЕС той предлага то да е само в дипломатическите и консулските представителства и заедно с това да се даде не един ден, а около една седмица за вота. По думите му това би било работещо решение.

#БСП #Янаки Стоилов #ЕС #депутат #Делян Пеевски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"