Варненски таксиджия намерен мъртъв край Каменар, има задържани

Варненски таксиджия намерен мъртъв край Каменар, има задържани
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Таксиметров шофьор от Варна е бил убит. Тялото му било намерено в автомобила, с който е работил. Колата била спряна в района на военното поделение до варненското село Каменар, предаде iNews.bg.

Варненската полиция задържа мъж и жена за извършеното престъпление. Установени и задържани са 26-годишен жител на Дългопол и 23-годишна жена от Свети Влас, съобщиха от МВР. Припомняме, че разследването на случая започна, след като към 0:25 часа тази нощ в полицията постъпи сигнал за открито тяло на таксиметров шофьор в управлявания от него автомобил, паркиран в района на село Каменар. След извършения на място оглед, по случая бе образувано досъдебно производство, пише Труд.

Работата на криминалистите по документирането на престъплението продължава. Предстои повдигане на обвинения за грабеж, придружен с убийство (чл. 199, ал. 2, т. 2 връзка ал. 1. Т. 2 от НК). Очаква се прокуратурата да удължи мярката за задържане на двамата до 72 часа с оглед представянето им в съда за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража”.

По-рано стана ясно, че таксиметровият водач е работещ в една от големите варненски фирми. На мястото бяха изпратени криминалисти, които правиха огледи на местопроизшествието. Според информация на бТВ убийството е извършено снощи около 23:00 ч.

#Свети Влас #МВР #Колата #Варна #таксиметров шофьор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »