Британец рецидивист си отглежда марихуана край Ямбол

Британец рецидивист си отглежда марихуана край Ямбол
Pixabay.com
A A+ A++ A

Намериха нарколаборатория в частен имот край Ямбол след полицейска операция на 28 април. Униформените са задържали 54-годишен британец Конрад С. за отглеждане и притежание на наркотични вещества. В нива край село Горска поляна британецът отглеждал растение от рода на конопа, уточни прокуратурата. В дома му са открити близо 2 кг. марихуана, пише вестник "24 часа". Откритата мини оранжерия била оборудвана с всичко необходимо - алуминиево фолио, осветление, отопление и стабилизатор. Задържаният остава зад решетките за 72 часа.

Оказва се, че това не е първото провинение на арестувания британец. В началото на 2013 с постъпила Европейска заповед, той е трябвало да бъде предаден на Великобритания. Срещу англичанинът има няколко повдигнати обвинения до момента: за шофиране без книжка след като бил хванат да кара пиян, за катастрофа, след което е избягал и оказал съпротива при залавянето му.

По време на полицейската операция е задържан и друг мъж - 29-годишен жител на Ямбол. При проведените претърсвания в дома му и в колата му са намерени около 50 грама марихуана и около 5 грама метамфетамин.

 

#марихуана #арест #наркотици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"