Президентът оцени високо служебния кабинет: Работихте за каузата "България" (СНИМКИ)

Президентът оцени високо служебния кабинет: Работихте за каузата "България" (СНИМКИ)
www.president.bg
A A+ A++ A

Президентът Румен Радев даде висока оценка на работата на служебния кабинет "Герджиков", като изтъкна, че министрите са работили за "Каузата България". В последния работен ден на служебното правителство държавният глава покани на "Дондуков" 2 целия състав на Министерския съвет, начело с министър-председателя Огнян Герджиков. Премиерът представи на президента отчета за дейността на правителството, управлявало страната близо четири месеца.

Днес се състоя последното заседание на кабинета "Герджиков”, а утре парламентът ще гласува новото правителство с премиер Бойко Борисов, предаде бТВ.

"Работихте за каузата "България”  и затова постигнахте тези резултати, които несъмнено ще бъдат оценени високо”, каза държавният глава по време на срещата в Гербовата зала на "Дондуков" 2.

Според него служебният кабинет е доказал, че е възможно в България да се провеждат честни избори, в които изборните манипулации и купуването на гласове да бъдат сведени до минимум.

"Наваксано е изоставането по подготовката на Българското председателство на Съвета на ЕС", припомни още той. И изрази надеждата си, че философията на приемственост ще бележи предаването на изпълнителната власт към следващото правителство.

Радев оцени високо служебния кабинет: Работихте за каузата "България" (СНИМКИ)

Снимка: www.president.bg

Още снимки от президенството вижте тук

#Румен Радев #Огнян Герджиков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"