Дневен хороскоп за събота, 6 май

Дневен хороскоп за събота, 6 май
Източник: pixabay
A A+ A++ A
Овен
Този ден ще изисква повече активност от ваша страна или поне близките ви ще са на това мнение. Ако сте от активните хора, то пък в деня може да има непредвидими събития. Каквото и да е няма да ви е скучно. Зодията издава какъв тип съпруга си, пишат от Actualno 
 
Телец
Ако сте в авантюристично настроение, то днес е вашия ден. Не му мислете много. Няма опасност да преминете границата. Забавлявайте с цялата си душа и сърце!
 
Близнаци Това е ден, в който е добре да направите ретроспекция на живота и миналото си. Може би там ще намерите начин как всички неприятности – беди, неуспехи, съмнения и всичко отрицателно да бъде преодоляно по най-добрия начин.
 
Рак
Очаква ви интересен ден, в който не всичко ще тече по мед и масло. От една страна е подходящ за решителни действия, от друга е ден за покаяние и опрощение, а от трета е ден за очистване. От вас зависи, кое от изброените неща ще изберете.
 
Лъв
Желателно е през този почивен ден, да не се претоварвате с тежки храни. Наблегнете на плодовете и зеленчуците, а ако обичате може да хапнете и жито. Няма да ви е лесно на този празник, но може да опитате.
 
Дева
Ако днес почувствате физическо неразположение това е знак, че е крайно време да се замислите за начина си на хранене и на живот. Отърсете се от всичко отрицателно и денят ви ще бъде прекрасен.
 
Везни
Ако имате възможност в този почивен ден да отидете някъде на пикник, това ще се отрази страхотно и на вас и отношенията ви близките ви. Напалете си огън, играйте около него и бъдете себе си.
 
Скорпион
Денят ще е особено подходящ да внесете романтична нотка във връзката си. Намерете правилния начин да подходите към партньора си и нещата ще се подредят по възможно най-добрия начин. Очакват ви топли споделени мигове.
 
Стрелец
През този ден чувствителността ви ще бъде изострена. В същото време ще възприемате всичко прекрасно по особен и красив начин. Опитайте се да дадете приоритет на положителните събития.
 
Козирог
В днешния ден се отдайте на занимания, които ще ви позволят да възстановите и да преобразувате енергията си в нещо градивно и за добри цели. Направете всичко по силите си, за да преобразувате отрицателната енергия в положителна.
 
Водолей
Това е ден на промени за вас. Опитайте се да се отнесете критично към себе си и постъпките си и да внесете необходимите корекции. Не оставяйте нещата, каквито са били досега. Имате шанса да се усъвършенстване.
 
Риби
Дневен хороскоп за 5 май Сега наистина може да си позволите всичко, което желаете. Щом желанието се е появило и изпълнението му не пречи на никого, то няма никаква причина да бавите изпълнението му.

#възможност #близки #огън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници