Страхуват ли се жертвите след като пускат предсрочно двама от „Наглите”?

Страхуват ли се жертвите след като пускат предсрочно двама от „Наглите”?
Нова телевизия
A A+ A++ A

„Фактът, че може да пуснат двама от „Наглите” на свобода предсрочно, си го обяснявам с това, че те са дали пари. Това са парите на жертвите, които са платили откупите”, заяви в предаването „Здравей, България” Иван Киров, син на бизнесмена Киро Киров, който беше отвлечен от групата през 2009 г.

„Това са хора с тежко криминално минало и би следвало да бъдат осъдени на по-висока присъда, а не да ги освобождават 9 години предсрочно”, добави той.

„Нашите пари ги няма. Сега те ще са на разположение на престъпниците”, добави бизнесменът и попита дали ако парите им бъдат засечени, ще бъдат ли върнати на жертвите, а „Наглите” - обратно в затвора.

Според него това, което се случва, кара хората да се питат дали не е по-добре да си престъпник, при положение, че лежиш толкова малко и след това те пускат предсрочно.

Синът на Киров заяви, че се страхува за семейството си. „Кой ще ми гарантира сигурността? Тези хора могат да тръгнат да си отмъщават”, каза той.

По думите му този случай е трябвало да бъде за назидание на всички. „А с това решение на магистратите се показва, че е по-добре да си престъпник”, смята той.

#„Наглите” #предсрочно освобождаване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"