Лозан Панов: Не се страхувам

Лозан Панов: Не се страхувам
YouTube
A A+ A++ A

"Не се страхувам, но не мога да бъда безразсъден", заяви на влизане във ВСС шефът на ВКС Лозан Панов по повод инцидента с неговия автомобил. Припомняме, че на 1 юни беше установено, че два от болтовете на задната лява гума липсват, а три са развити.

Панов разказа, че на път за Берковица чули с шифьора шум в задната част на автомобила, но едва на връщане към София, край село Бързия установили, че два от болтовете ги няма, а други са разхлабени.

Припомняме, че шефът на ВКС Лозан Панов и главният прокурор Сотир Цацаров водят задочен спор през медиите трябва ли прокуратурата да излезе от съдебната власт. Панов призова след среща с президента Румен Радев това да се случи чрез промяна в Конституцията и свикване на Велико народно събрание. Вчера отново след среща с президента, главният прокурор Сотир Цацаров нарече исканията на Панов политически и го посъветва да пита колегите си съдии дали са на неговото мнение за излизане на прокуратурата от съдебната система. Според обвинител номер 1 съдиите били против. "А той попита ли прокурорите дали да ходи на среща в ЦУМ", отговори му днес Панов.

#Лозан Панов #Сотир Цацаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »