27- годишна красавица показва изненадата от 67-годищния си съпруг за годишнината от сватбата

27- годишна красавица показва изненадата от 67-годищния си съпруг за годишнината от сватбата
Източник: Instagram
A A+ A++ A

27-годишна плеймейтка публикува снимки от партито за годишнината от сватбата си, но 63-годишният й съпруг милионер така и не успял да присъства, пише Daily Mail, пише Profit.bg.

Молдовската красавица Ксения Дели, която се омъжи за египетския бизнесмен Осама Рабан Ал-Шариф на разточителна церемония на остров Санторини през юни миналата година, била изненадана със серенада от китарист, а домът й бил напълнен с цветя и балони.

Но Ал-Шариф, който като президент на компанията Admiral често пътува по работа, трябвало да се задоволи само със снимки на красивата си съпруга, която се възползвала максимално от подарените й глезотии.

Дели, която се е снимала за редица списания, сред които FHM, GQ, Sports Illustrated, Vogue, Harper’s Bazar и Maxim, е най-известна с участието си във видеото към хитовата песен на Джъстин Бийбър What Do You Mean?

Плеймейтката публикува снимки от изненадата си за годишнината на вниманието на 750 000-те й последователи в социалните мрежи. Двойката правела опити за бебе и Дели сподели преди време, че ще прекарва повече време със съпруга си, когато забременее.

Тя продължава да работи като модел и неотдавна привлече вниманието, след като публикува своя снимка със странен бански. Одеждата от мрежест материал покриваше напълно гърдите, раменете и ръцете й, но силно изрязаната долна част остави твърде малко за въображението.

Множество шокирани потребители на социалните мрежи коментираха, че интимните части на моделката на практики били оставени на показ от банския, която тя демонстрирала с ботуши на висок ток в същата цветова гама.

Дели никога не се е опитвала да крие разликата във възрастта със съпруга си и дори отговаря лично на критиките, които получава в интернет.

 

#плеймейтка #бизнесмен #годишнина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »