Бойко Борисов: Стенограмата е в моя услуга, но КСНС така губи смисъл

Бойко Борисов: Стенограмата е в моя услуга, но КСНС така губи смисъл
Източник: Youtube
A A+ A++ A

„КСНС беше единственото място, където отговорните хора в държавата могат спокойно да разговарят, оттук нататък ще участвам на КСНС само ако медиите са вътре”. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти във връзка с публикуваната от президентството стенограма от разговорите за КТБ през 2014 г., пише Нова.

"Стенограмата е в моя услуга, но оттук нататък вече КСНС губи своя смисъл. Аз ще участвам на КСНС само ако медиите са вътре. В най-лошия случай, ако се извади монитор долу, както във ВСС, медиите да присъстват и да го гледат. Иначе няма да допусна след година, две или три да ме скарат с някоя съседна държава, ако сме изказали свои опасения, съображения или каквото и да било и някой реши да си направи евтин пиар с това", заяви Борисов, цитиран от  Агенция "Фокус".

"КСНС беше единственото място, където управляващи, опозиция, служба - отговорните хора в държавата могат спокойно да разговарят и да си кажат мнението по дадена тема. Оттук нататък моето участие ще бъде свързано само ако 100% се предава по телевизията или долу на монитори”, коментира още Борисов.

 

#Бойко Борисов #КТБ #КСНС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »