Хотел с безброй звезди и без персонал в швейцарските Алпи

Хотел с безброй звезди и без персонал в швейцарските Алпи
Източник: Instagram
A A+ A++ A

Ако сте готови за едно напълно уникално и смело приключение, този хотел в швейцарските Алпи може да ви го осигури.

Null Stern, чието име буквално се превежда като "Нула звезди" от немски, елиминира всички глезотийки, свързани с луксозните пътувания, за да ви доближи до природата много повече, отколкото можете да си представите. И когато казваме, че се премахват всички удобства, имаме предвид наистина всички - включително баня, под, покрив и дори стени.

Какво ви остава? Легло, спално бельо, нощни шкафчета и естествено – небе, осеяно със звезди. "Звездата не е хотелът, а всеки гост", казва съоснователят на мястото за настаняване Даниел Чарбонией за Business Insider. „Отървахме се от всички стени и оставихме само вас и вашия опит.“

На уебсайта на проекта основателите на Null Stern обясняват, че хотелът няма персонал, а "регионът е хотелиерът" и че всяка стая, или инсталация за изкуство, както е описана, се управлява от местните жители, които могат да я превърнат в каквото искат.

Както по-рано съобщи Travel & Leisure, хотелът първо се появи в планините Graubünden с просто легло на височина от 1 969 м. Въпреки че хотелската стая е оскъдна, все още можете да направите няколко луксозни избора, включително и иконом, които да ви поднесе закуска на сутринта. Според Null Stern, тази година гостите на хотела дори ще имат достъп до телевизор, който осигурява само един канал с "новини, прогноза за времето или анекдоти и вицове от региона".

И докато няма душ на място, има баня, разположена на около 100 метра от леглото. Цената на нощувка е около 250 лв., Но предупреждаваме: вашето пътуване може да бъде отменено в последната минута поради лошо време.

#хотел #природа #туризъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »