12-годишното момче, ритнало фелдшерка, я нападнало „от кеф” (ВИДЕО)

12-годишното момче, ритнало фелдшерка, я нападнало „от кеф”  (ВИДЕО)
Източник: bTV
A A+ A++ A
Според ромите медиците се забавили най-малко с половин час и това е предизвикало агресията на момчето, от спешния център отричат да има закъснение, пише bTV.
 
12-годишното момче, ритнало фелдшерка след като тя се отзова на спешен сигнал за пострадал мъж, я нападнало „от кеф”. Росица Годжовска се отзовала на спешен сигнал за порязан мъж. На място е имало голяма компания, която е празнувала и след скандал между двама мъже, единият порязва ръката си с чаша и съседите викат спешен екип.

Момчето и неговите родители посрещат екипа на bTV със заплахи и агресия. Въпреки това наш репортер намери момчето, което отговори, че ритнало фелдшерката „от кеф”.Според тях медиците се забавили най-малко с половин час и това е предизвикало агресията на момчето. От спешния център отричат да има закъснение.

При проверка в спешния център е установено, че линейката е пристигнала на адрес на четвъртата минута от подаването на сигнала. Нападнатата фелдшерка заяви, че ще си търси правата по съдебен път. За 13 години стаж в системата подобен инцидент й се случва за първи път.

#момче #медик #ритник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »