Марица (Пловдив) – две чисти победи в първия състезателен ден!

Марица (Пловдив) – две чисти победи в първия състезателен ден!
Източник: pixabay
A A+ A++ A

Надпреварата за титлата и медалите в суперфинала на Държавното първенство по волейбол за момичета до 13 години започна по най-добрия възможен начин за отбора на Марица (Пловдив) – две чисти победи в първия състезателен ден!

В ранния мач тази сутрин, с много сърцата игра момичетата на Петя Хрисчева успяха да се наложат с 2:0 (25:18, 25:21) над считания за фаворит за златото отбор на Бдин-Вида (Видин), пише Sporta.bg.

В неделния следобед те успяха да победят чисто и Арда (Кърджали) с 2:0 (25:19, 25:16) след страхотен обрат в първата част. След като кърджалийки водеха с огромна разлика, маричанката Валерия Драгиева запази самообладание и концентрация от линията за изпълнение на начален удар и след десет поредни нейни сервиса Жълто-сините обърнаха нещата в своя полза и стигнаха до геймбол.

Следващите два мача на Марица в този суперфинал са утре, понеделник – от 09:00 б.в. срещу Велбъжд (Кюстендил) и от 16:00 б.в. срещу Казанлък Волей (Казанлък). Финалите се провеждат в зала Спортпалас до комплекса Златни пясъци край Варна.

#Марица (Пловдив) #победи #волейбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »