Николай Ненчев: Няма логика в поведението и мисленето на президента (ВИДЕО)

Николай Ненчев: Няма логика в поведението и мисленето на президента (ВИДЕО)
Източник: НОВА
A A+ A++ A

„Аз съм силно обезпокоен от това, което казва президентът Румен Радев, защото не ми прилича на обединител на нацията човек, който заобикаля истината. Този човек е непоследователен. Няма логика в поведението и начина му на мислене и поведението му”, заяви в студиото на НОВА бившият министър на отбраната Николай Ненчев, предаде НОВА.

„Има рамково споразумение, което позволява при необходимост да се сключи договор без да се обявява обществена поръчка”, разкри още Ненчев. 

Изказването му бе по повод думите на президента Румен Радев, който вчера бе разпитан като свидетел по делото срещу бившия военен министър за ремонта на изтребителите МиГ 29. Николай Ненчев се сдоби с обвинения няколко дни след президентските избори в качеството си на военен министър в оставка. Румен Радев беше призован в качеството си на бивш командир на военновъздушните сили. В съдебната зала Ненчев и Радев се изправиха един срещу друг. Между тях застана бойната авиация на България и въпросът Русия или Полша е трябвало да ремонтира самолетите ни.

 

#Румен Радев #Николай Ненчев #МиГ 29

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"