Как реагира Марк Зукърбърг когато разбира, че е приет в Харвард (ВИДЕО)

Как реагира Марк Зукърбърг когато разбира, че е приет в Харвард (ВИДЕО)
Източник: facebook.com
A A+ A++ A

Домашното видео, което носи името "Марк получава новина от Харвард," е заснето от бащата на Зукърбърг - Едуард, който изглежда 10 пъти по-въодушевен от новината от сина си, предаде Profit.bg.

"Йей," казва Зукърбърг с възможно най-невъодушевен тон. "Приели са ме." В това време беше му обикаля из стаята и се радва. Зукърбърг, който е в леглото си по пижама, се усмихва и свива леко победоносно юмрук.

Ако Едуард Зукърбърг, който по професия е зъболекар, не е бил особено щастлив, когато синът му напуска Харвард през втората си година, за да работи по малък стартъп проект, известен първоначално като Thefacebook, той няма проблеми с това сега. Миналата година бащата на Зукърбърг заяви, че изпитва "огромна гордост" от начина, по който въздейства Facebook. Да не говорим, че състоянието на младия Закърбърг в момента надхвърля 60 млрд. долара.

Освен това Зукърбърг ще бъде най-младият, който ще изнесе реч при дипломирането в дългата история на Харвардския университет, а и най-накрая самият той ще получи диплома от университета.

#Марк Зукърбърг #Харвард #приет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"