Тинейджър предизвика верижна катастрофа

Tранспорт | 18 юли 2017, вторник / 17:06| Показвания:Източник: pixabay

18-годишен водач от Дебрен предизвика верижна катастрофа заради неспазване на дистанция на пътя. Вчера около 16.20 часа на улица "Ген. Ковачев" в Гоце Делчев лек автомобил "Сеат Ибиза", управляван от младеж от Дебрен, не спазил необходимата дистанция и се блъснал в лек автомобил "Опел Астра", движещ се пред него. При удара опелът пък блъснал спрелия пред него лек автомобил "Мерцедес". 

При инцидента, с натъртване по тялото, е пострадало момченце на 1 година от Гоце Делчев, пътуващо в лекия автомобил „Опел Астра“. След извършен медицински преглед, детето е освободено за домашно лечение.

Вчера по същото време е станала още една катастрофа на пътя между Гоце Делчев и с.Добротино. Лек автомобил „Мерцедес“ с 36-годишен водач от с.Дебрен, на десен завой навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в движещ се по нея лек автомобил „БМВ“ с 40-годишен водач от София.

При инцидента, с контузия на врата, е пострадал водачът на лекия автомобил „БМВ“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.


Тагове: катастрофа, дистанция, автомобил, водач

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси