Спор за владеене на имот на централния софийски булевард "Мария Луиза"

Спор за владеене на имот на централния софийски булевард "Мария Луиза"
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A
Спор за владеене на имот на централния софийски булевард "Мария Луиза" беше на път да прерасне в на насилие тази сутрин. Част от собствениците се опиха да влязат в ресторант, където се бяха барикадирали друга част от собствениците. Присъствието на полиция предотврати по-нанатъшни инциденти, информира БНТ.
 
В 9 часа сутринта по инициатива на по-голямата част от собствениците съдебен изпълнител се е опитал законно да ги въведе в имота. Версиите за случая, както и за собствеността и ползването на имота на двете страни, са коренно различни.
 
Радка Орцева, собственик и наемател: От 96-а година съм с договор за наем, и по силата на този договор, който е 2019, ползвам цялата сграда. Плащам на другите съсобственици, имам ресторант, който действа. Евгения Башева собственик: От 2010-а година не съм получавала нито една стотинка. Многократно са търсени за разговори, за наем за някакво разбирателство. Не сме го получавали или ми се затваря телефона, или ми се казва, ти не си никаква, няма да ти дам никакви пари, ако влезеш в имота, ще запаля имота. 

#имот #спор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »