Най-голямата премиера на Motorola

Най-голямата премиера на Motorola
A A+ A++ A

​Най-голямата Motorola премиера за този сезон беше на 12 септември в Букурещ. Фокус на събитието, което резонираше с цветната визия и дизайн на Motorola продуктите беше Moto Z2 Play, който излиза на пазара в България до края на месеца в комплект с модулен компонент Moto Mod по избор на клиента.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мото Z2 Play разполага с функциите от висок клас, които очакваме от един междинен телефон в момента, включително ярък 5.5-инчов дисплей и феноменален капацитет на батерията, която е и с бързо зареждане. Модулната функционалност е нещо, което впечатлява и превръща това устройство в наистина иновативен продукт, който не можете да получите от друг производител. Някои от модулите представлявад геймпад, колонка JBL и 360-градусова камера за снимки и видео, а смяната им е удобна и лесна.
 
Цените за горепосочените модули ще са съответно 169лв, 120лв и 449лв , а самият мобилен телефон се очаква да навлезе първоначално в специализирани магазини, а в последствие и в офисите на Българските мобилни оператори с цена около 1000лв. 
 
Като спецификации трябва да се отбележи процесора Snapdragon 626 с 4GB RAM, 1080p AMOLED дисплей, основната камера е 12 MP, а потребителите ще имат изобр между 32 или 64 GB вградена памет. 
 
На презентация в прес залата на Motorola в офиса на Lenovo в Букурещ съобщиха, че стратегията за България ще включва отвърждане на телефоните в сериите от по-нисък и среден клас - Moto C, Moto E и Moto G  и постепенно навлизане на Moto Z и Moto X.  Владислав Иванов, генералният мениджър на мобилния бизнес на Lenovo за Югоизточна Европа заяви също, че до този момент в световен мащаб са продадени 4 милиона Moto Z, над 6 милиона Moto G и около 1 милион модулни приставки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#Motorola #премиера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »