Полицаи и следово куче издирват изчезнал софиянец в Родопите

Полицаи и следово куче издирват изчезнал софиянец в Родопите
източник: dariknews.bg
A A+ A++ A

Десетки полицаи със следово куче вече почти денонощие издирват загубил се 29-годишен софиянец в планинските местности около Рудозем, област Смолян, съобщиха от пресцентъра на полицията.
 
Радослав Христосков пристигнал  в събота с брат си и техен приятел на гости в Рудозем. В неделя  групата си тръгнала, а Радослав останал, като се уговорил с приятеля си, в понеделник сутрин да тръгнат към местността "Кичика", землище на  Рудозем.
 
Вчера от 8.30 ч. Радослав е излязъл сам от жилището на приятеля си и тръгнал в неизвестна посока. Същия ден, около 15.30 ч. приятелят му се обадил на телефон 112, след като не го открил.
 
"Служители на ОД МВР-Смолян и РУ-Мадан провеждат оперативно-издирвателни мероприятия, с участието на полицейско куче, в района, където се предполага, че се е насочил и от където е изчезнал. Към този момент Радослав все още е в неизвестност и няма следа", коментира говорителят на полицията в Смолян Цветелина Черкезова.
 
По молба на близките му Радослав е обявен за общодържавно издирване от днес. Радослав е висок 185 см, с къса права тъмна коса. Облечен с тъмен спортен панталон, тъмносиня тениска, черна спортна блуза - анорак с качулка и сиви маратонки.

#полицаи #Рудозем #област Смолян #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »