Защо уволниха от „Пирогов” проф. Милан Миланов

Общество | 27 септември 2017, сряда / 09:57| Показвания:Една от емблемите на "Пирогов" - проф. Милан Миланов беше освободен от работа със заповед на директора на болницата проф. Асен Балтов.

Пред NOVA той разказа, че заповедта за прекратяване на договора му е от 24 август, но официално той разбрал за освобождаването си на 14 септември.

„През март директорът на „Пирогов” ме повика. Тъй като аз съм в пенсионна възраст, титулярят на клиниката се върна. Директорът на болницата ми предложи да сключи с мен едногодишен граждански договор. Казах му, че на мен ми е достатъчно това, че ще мога да бъде консултант в „Пирогов”, каза проф. Миланов и добави: „В следващите 1-2 месеца разбрах, че той си е мислил, че това е някаква индулгенция: „Давам му пари и то си трае, когато вижда лоши решения за „Пирогов”.

„Заповедта за прекратяване на този едногодишен договор е издадена на 24 август. Аз разбрах през тайни източници на 4 септември. На 14 септември служителка на „Пирогов” ми донесе писмо със заповедта за прекратяване на договора. То било изпратено по пощата до вкъщи. Аз не съм получил никаква бележка. На 14 септември аз бях официално уведомен”, каза още проф. Миланов.


Тагове: проф. Милан Миланов, Пирогов, проф. Асен Балтов, прекратяване на договора, пенсионна възраст

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси