Ученик в безсъзнание след удар в главата в час по физическо

Общество | 10 ноември 2017, петък / 12:34| Показвания:17-годишно момче, ученик в СУ "Св.Св. Кирил и Методий" бе приет с черепно-мозъчна травма в бургаската многопрофилна болница, след като бе ударен с ритник в главата при нелеп инцидент в час по физическо възпитание, информира NOVA. 

Десетокласникът Кристиян С. тествал уменията си по бойни спортове в спаринг в друг съученик, и след два боксови рунда по 2,5 минути, получил силен удар в главата.


Изведнъж потекла кръв от носа му, момчето се олюляло, тръгнало в коридора на училището и паднало на земята в безсъзнание. На мястото незабавно бил повикан екип на Спешна медицинска помощ.


Ученикът е откаран с линейка в болницата и приет в реанимацията. Късно снощи неврохирурзи са извършили операция и състоянието на пациента е стабилно. Това съобщиха за Дарик от УМБАЛ-Бургас. В момента Кристиян се възстановява, няма опасност за живота му. Възможно е, допускат съучениците му, да се е активирала стара травма.


Учителят по физическо Борис Ганев, в чийто час е станал инцидента, вече е дал показания пред полицията. Родители и ученици го сочат като стриктен преподавател.


Тагове: черепно-мозъчна травма, ритник, физическо възпитание, безсъзнание, Борис Ганев

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси