Трима младежи са задържани за инцидента пред дискотека в Благоевград

Трима младежи са задържани за инцидента пред дискотека в Благоевград
A A+ A++ A

Трима младежи от Благоевград са задържани за нападението с нож, извършено вчера сутринта в Благоевград. Вчера към 5.50 часа сутринта в района на таксиметровата пиаца пред Младежкия дом в Благоевград бяха намушкани трима младежи. И тримата пострадали бяха настанени в МБАЛ-Благоевград, двама от тях оперирани и настанени в отделението по хирургия. Третият пострадал е настанен в отделението по ортопедия.

Според полицията, при физическата саморазправа между две компании, излизащи от дискотека, пострадаха 25-годишен мъж от с.Скрът, 21-годишен мъж от гр.Велинград и 22-годишен мъж от гр.Луковит, двама от които с прободни рани в областта на корема, а един с прободна рана в областта на крака.

След извършените разпити на свидетели, полицейски служители на Второ РУ-Благоевград, като съпричастни за извършеното престъпление са задържани: М. С., на 18 г., М. П., на 20 г. и връстникът му К. П., и тримата от гр.Благоевград.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по тежкото криминално деяние продължава, уточниха от пресцентъра на ОДМВР-Благоевград.

#Благоевград #нож #дискотека #прободни рани

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"