Извънредна среща при премиера Бойко Борисов заради злоупотреби в болниците

Извънредна среща при премиера Бойко Борисов заради злоупотреби в болниците
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов свика извънредна среща с финансовия министър Владислав Горанов и здравния министър Кирил Ананиев заради злоупотреби в болниците. Срещата се провежда в Министерски съвет и на нея присъстват и шефове на служби.

Няма опасност за населението след обилните дъждове, заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев пред журналисти след края на работното съвещание в МС, свикано от премиера Бойко Борисов. Обсъдени са били въпроси, свързани със здравеопазването и с обстановката в страната след валежите. Няма проблеми по пътищата, с електроснабдяването, каза Радев. До утре сутринта се очаква да бъдат решени проблемите и с оттоците на водите в столицата.

Правителството не се отказва да дисциплинира системата на здравеопазването, коментира още вътрешният министър и информира, че в МВР по-късно днес ще бъдат съобщени подробности за съвместна операция на ГДБОП и Специализираната прокуратура във връзка със злоупотреба с лекарствени средства. Финансовият министър Владислав Горанов каза, че е информирал премиера за повишения кредитен рейтинг на страната.

 

#Бойко Борисов #среща #Владислав Горанов #Кирил Ананиев #злоупотреби #Министерски съвет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »