Кола падна в река, шофьорката е без драскотина

Кола падна в река, шофьорката е без драскотина
A A+ A++ A

Лек автомобил „Фолксваген Голф“ катастрофира в коритото на Стара река в участъка между Пещера и Батак. За щастие, жената, която е шофирала, е била сама и се е отървала напълно невредима, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Жената катастрофирала на пътя от Пещера за родното си място, след като на един от завоите изгубила контрол над волана. Колата първо навлязла в насрещното, после скочила в коритото на реката. Купето било разбито.

 
Първоначално сигнализирала на 112, че е заклещена и не може да се измъкне. Обаждания на спешния номер направили и хора от случайно преминаващи автомобили. На място веднага били изпратени аварийно-спасителен екип, линейка и полиция. Служителите обаче били приятно изненадани, когато при пристигането видели, че шофьорката се е спасила и е излязла жива и здрава от коритото на реката. Нямала дори драскотина, само била много изплашена.

По случая не е образувано досъдебно производство. Катастрофиралата е правоспособна, не е била под въздействие на алкохол или наркотици.
 
Няма други участници в инцидента, нито нанесени щети, освен тези на колата.

#Стара река #пещера #Батак #Пазарджик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"