БДЖ осигурява допълнително места във влаковете за Коледа и Нова година

Tранспорт | 22 декември 2017, петък / 11:00| Показвания:"БДЖ - Пътнически превози" ЕООД ще осигури допълнително 18 200 места за предстоящите празници. Това съобщиха от дружеството. С допълнителни вагони ще бъдат увеличени съставите на някои влакове, които пътуват по основните направления в страната.

От днес до 2 януари 2018 г. включително с увеличени състави ще пътуват влаковете по най-натоварените маршрути в страната - София-Варна-София; София-Бургас-София; София-Пловдив-София; София-Плевен-София; София-Горна Оряховица-София; София-Русе-София; София-Лом-София; София-Видин-София; София-Петрич-София.

При закупуване на билети за отиване и връщане пътниците могат да ползват от 10 до 30 на сто намаление от редовната цена в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.

Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат подробна информация за разписанията на влаковете от служителите на гишетата "Информация" и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200.


Тагове: влакове, празници, билети, БДЖ

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси