Още издирват Росен Ангелов за шесторното убийство

Още издирват Росен Ангелов за шесторното убийство
A A+ A++ A

Коли на жандармерията и тежка бронирана техника е в района на Луково. Акцията по издирването на 56-годишния Росен Ангелов става още по-мащабна. На място има и кучета, които ще се включат в търсенето, съобщава ДАРИК. 
 

Вчера полицията обяви за общодържавно издирване 56-годишният Росен Ангелов заради шесторното убийство в Нови Искър в новогодишната нощ. Той е основният заподозрян за тежкото престъпление, като според медийни публикации се смята, че мотивът е ревност. Специализирана полицейска операция се проведе и вчера в свогенското село Луково, като в нея се включи и хеликоптер.
 

В четвъртък е била претърсена къщата на Ангелов, която се намира в населеното място. В къщата видимо е живял човек, като сутринта вчера най-късно е напуснал. Имало включени електроуреди, компютърът бил включен. "Явно човекът, който е бил вътре, се е уплашил. Имаше приготвена храна. Беше затоплено вътре. Намерихме и снимки на Росен Ангелов”, заяви кметът на селото Румен Колев.
 

Шесторно убийство бе извършено в новогодишната нощ. На 2 януари в къща в Нови Искър бяха открити телата на петима души - на 41-годишен мъж, на неговия син (20 г.), доведената му дъщеря (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и на нейната баба по майчина линия (72 г.). Всичките те са били застреляни с множество изстрели, а кучето им също бе открито мъртво.

 
Кети Кюхова, с която 41-годишният Неделчо Юнаков живеел на семейни начала и майка на тийнейджърката, първоначално бе обявена за издирване, както и колата на семейството. На 3 януари джипът бе намерен в близката гора на около 3 км от къщата им, а тялото на Кюхова бе открито хвърлено в кладенец.
 

#Луково #Росен Ангелов #шесторното убийство #Нови Искър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »