МВР с подробности за убийството на Петър Христов

МВР с подробности за убийството на Петър Христов
A A+ A++ A

49-годишен бизнесмен загина след стрелба посред бял ден в София. Петър Христов е бил прострелян на улица "Ралевица" в кв. „Манастирски ливади“.

Установена е самоличността на починалия 49-годишния Петър Христов. Собственик на фирма за производство на млечни продукти “Лактима”.

"Днес в 10.07 часа е постъпил сигнал за простреляно лице на ул. "Ралевица". Лицето не е било на място, то е транспортирано от негови близки във ВМА. Започнали са действия по неговото спасяване и реанимиране. В 10.49 часа лицето е починало", заяви на брифинг пред журналисти директорът на СДВР Ивайло Иванов. Иванов обясни, че към момента не може да коментира колко огнестрелни рани е имал. Той поясни, че мъжът е български гражданин на 49 години, бизнесмен. "Започнали са оперативно-издирвателни действия. Проверяваме много версии", каза Иванов.

Директорът на “Национална полиция” Христо Терзийски обясни повече за версиите върху които работят:

Към момента няма данни, че спрямо него са отправяни заплахи. Стана ясно още, че бизнесменът е нямал охрана, а само фирмен автомобил с шофьор, който го е придружавал. Все още не е ясно и с какво оръжие се е стреляло. Предстои да бъде извършена аутопсия.

#стрелба #София #Петър Христов #Христо Терзийски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"