Мая Манолова: Законите, които майките искат, да се приемат до декември

Мая Манолова: Законите, които майките искат, да се приемат до декември
A A+ A++ A

Очаквам законите, които майките на деца с увреждания искат, да бъдат приети от парламента до края на декември. С екипа ми и този на социалното министерство работихме по тях през целия август, каза омбудсманът Мая Манолова.
„Абсурдни са твърденията, че искам да сваля кабинета. Най-лесният начин да бъде дискредитиран един протест е той да бъде политически оцветен. Уврежданията не са леви и десни, заболяванията не са либерални и консервативни, а протестът на майките е многоцветен”, каза тя по повод протестите срещу вицепремиера Валери Симеонов пред Нова телевизия.

 

„Аз съм с майките от 1 юни. Моята цел е приемането на законите, които майките искат. Да спрат да се гаврят с този протест и нещастието на майките. Стоя с майките и ще стоя с тях до края”, посочи Манолова.

 

Тя съобщи, че е била потресена, когато разбрала, че мантинелата в Своге, където автобус излезе от пътя в края на август и 20 души загинаха, още не е сменена. Спорът е между община Своге и АПИ чия е и кой трябва да я смени, каза Манолова.

#Мая Манолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"