Солидно българско участие на осмия ден от Игрите

Солидно българско участие на осмия ден от Игрите
Най-добрата спринтьорка на България завърши втора в серията си с време 11.06 секунди, с което изравни и най-доброто постижение в Европа за сезона. Снимка: Getty Images
A A+ A++ A

Българското участие в осмия ден на Олимпийските игри в Лондон открива Петя Луканова, която участва в квалификациите 50 метра пушка.

Волейболистите излизат срещу Аржентина след три поредни победи. Мачът е от 22:00 часа българско време.

Европейската шампионка на 100 и 200 м спринт Ивет Лалова ще се състезава за полуфинал в спринта на 100 м в 21:35 часа българско време, като голямата й мечта е да участва на финал.

Най-добрата спринтьорка на България завърши втора в серията си с време 11.06 секунди, с което изравни и най-доброто постижение в Европа за сезона.

Българското участието при леката атлетика в събота ще бъде допълнено от дисциплината 3000 метра стипълчейз: Силвия Дънекова –от 13:35 часа, предаде бТВ.

В бокса Александър Александров, в категория до 49 килограма, излиза в битка за класиране на четвъртфинал срещу Джонхун Шин (Република Корея). Мачът е от 23:15 часа.

Трети ден продължава участието на двамата представители на България в дисциплината ветроходство:

- клас RS-X мъже: Йоан Колев – 16:00 часа (7-а гонка), 16:45 часа (8-а гонка)

- клас RS-X жени: Ирина Константинова – 14:00 часа (7-а гонка), 14:45 часа (8-а гонка).

#олимпийските игри #Лондон #Петя Луканова #пушка #Аржентина #волейбол #Ивет Лалова #България #лека атлетика #Силвия Дънекова #Александър Александров #Република Корея #ветроходство #Йоан Колев #Ирина Константинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лондон 2012
Последно от Лондон 2012

Всички новини от Лондон 2012 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"