Масаж по сутиен - „единствената екстра" в разбитите бардаци в Пловдив

Масаж по сутиен - „единствената екстра" в разбитите бардаци в Пловдив
33-годишната Веселина Андонова е сводница на четири бардака в Пловдив, замаскирани като масажни салони, според обвинението. Снимка: Дарик Пловдив
A A+ A++ A

„Еротичен масаж по сутиен" е била „единствената екстра" в разбитите от полицията четири бардака в Пловдив, според обвиняемата им собственичка, 33-годишната Веселина Андонова.

Момичетата, които са наемани на работа в масажните салони, които разбиха антимафиотите, са подписвали декларация, че нямат право да предлагат сексуални услуги, заяви в съда в понеделник Андонова, която е собственичката привидните масажни салони, цитирана от Дарик – Пловдив.

Прокурорът по делото Анна Викова съобщи, че във въпросните жилища под наем са открити големи количества презервативи.

За тях арестуваната „мадам" твърди, че ги държали  в аквариуми, за да рекламират анти-СПИН кампания, и ги раздавали на клиентите като закачка.

Тя обясни, че не знаела, че някои от служителките са започнали да правят  секс с посетителите.

В съда стана ясно, че Веселина Андонова с висше образование и е била пълномощник на фирма. От нейно име е набирала „масажистките", повечето от които дори имали трудови договори.

Адвокатът на сводничката посочи, че Андонова е водела регистъра на дружеството и инструктажа на назначените жени. По думите на самата Веселина, тя им давала информация единствено как да извършват масажите. За останалото си отговаряли те.

Според прокурор Анна Викова задържаната е била „диспечер" в схемата - набирала е клиенти чрез обяви във вестници и по интернет. „Мадам" е прибирала половината от „заработките" на жриците. Тарифите варирали от 30 до 60 лв.

В дълга и задъхана реч пред съда Андонова поиска да я пуснат от ареста, защото не била добре със здравето. Била на хормонална терапия за забременяване, заради която наддала 47 кг. С много тренировки отслабнала 19 кг.

Веселина Андонова поиска от съда „да се приведе в човешка форма, за да може да пребивава в ареста".

Съдът обаче я остави в ареста заради предишните й осъждания за банкова и документна измама. Срещу 33-годишната пловдивчанка са повдигнати общо шест обвинения – „за склоняване към проституция и за предоставяне на помещения за полови сношения с користна цел".

#бардак #публичен дом #Пловдив #Веселина #сводничество #сводник #сводница

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници