Ози Озбърн забрани на Тръмп да използва негови песни

Ози Озбърн забрани на Тръмп да използва негови песни
A A+ A++ A

Ози Озбърн забрани на Доналд Тръмп да използва негови песни в предизборната кампания.

Британският рок-певец Ози Озбърн – един от основателите и участник в групата „Black Sabbath“ забрани на президента на САЩ Доналд Тръмп да използва негови песни в политическата си кампания. Изявление от името на певеца е разпространено в социалните мрежи от неговата съпруга Шарън Озбърн, предава БГНЕС.

Повод за това стана публикувано в Туитър видео, на което излъчените дебати на кандидатите на Демократическата партия в президентската надпревара са прекъсвани с кадри с Тръмп, озвучавани от песента на Озбърн „Crazy Train“.

„Позовавайки се на несанкционираното използване на песента на Ози Озбърн Crazy Train, уведомяваме кампанията на Тръмп (или всяка друга кампания), че им се забранява да използват музика на Ози Озбърн в политическа реклама или политически кампании. Музиката на Ози не може да бъде използвана без одобрение“, се казва в заявлението.

Озбърн предложи на Тръмп „да се обърне към неговите приятели музиканти“ Кание Уест, Кид Рок или Тед Нюджънт, които „може да разрешат тяхната музика да бъде използвана“. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"