Борисов за изпотрошеното заведениe: Двама собственици си мерят ... кой е по-голям тарикат

Общество | 14 август 2019, сряда / 14:40| Показвания:

При акция на варненската полиция е открит нелегален алкохол в големи количества, предназначен за курортите край Варна. За реализацията обяви премиерът Бойко Борисов.

"Прокурори, полицаи, всички са по обектите и работят активно", обобщи той.

Борисов коментира и погрома в столичното заведение преди два дни, при който група мъже хулиганстваха посред бял ден и чупиха столове: "Двама собственици си мерят кой е по-голям тарикат", коментира премиерът Бойко Борисов по повод разправията между двамата съдружници, като показа, че е раздразнен от факта, че не са сигнализирали МВР, а са огласили случая в социалните мрежи.

"Всички са с повдигнати обвинения, арестуват се по-бързите процедури и се вкарват в затвора. Един по един ще ги изловят бързо и ги излавят", добави премиерът.

Борисов коментира и пожара край магистрала Струма, което създаде проблеми в движението. Премиерът уточни, че зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков е бил през нощта на мястото. В момента там има геодезисти, правят се огледи и оценка на ситуацията, а след като експертите се произнесат, много бързо ще се направи организация на движението, стана ясно от думите на премиер и зам.-министър. В отговор на въпроса дали става дума за умишлен палеж, Борисов каза "Има прокурори, да повдигат обвинения".


Обратно  

Търсене

Търси