Манолова: Отдавна казах, че кметската надпревара за София ще е мръсна

Манолова: Отдавна казах, че кметската надпревара за София ще е мръсна
mayamanolova.bg
A A+ A++ A

Денят на Съединението е ключов и знаков за България. Този акт е плод на една романтична мечта и идеал на българите, едно доказателство, че когато сме заедно, когато сме обединени, успяваме. Мисля, че в нашето съвремие, във времето, в което живеем още повече трябва да се борим за свободата и трябва да го правим заедно.

Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова преди да внесе документи за регистрация в Общинската избирателна комисия (ОИК) заедно с представители на Инициативния ѝ комитет, предаде репортер на БГНЕС.

„Ще приемаме дарения, малки дарения от граждани. Отказваме се да се възползваме от възможността за подкрепа от корпорации и от фирми, ще приемаме единствено и само дарения от граждани, тъй като зад мен като граждански кандидат стоят гражданите, а не олигарси или фирми, ще разчитам на гражданите”, заяви Манолова.

Тя посочи, че отдавна е предупредила, че кампанията е мръсна. „Но днес искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че когато сме заедно независимо кой стои срещу нас, че можем да го победим”, посочи Манолова и все пак изрази надежда за обединение на българските граждани, на столичани и на една феър плей битка за София.

Мая Манолова съобщи, че в събота в Южен парк ще очаква всички, които искат да се включат в кампанията ѝ за кандидат кмет. Подписите ще се събират от 12:00 часа, а по-късно днес, тя ще обяви на сайта на Инициативния комитет и банковата сметка, чрез която ще се набират дарения.



Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »