Деми Мур проплака: Аштън Къчър ми изневери 2 пъти и ме накара да правим тройка

Деми Мур проплака: Аштън Къчър ми изневери 2 пъти и ме накара да правим тройка
A A+ A++ A

Деми Мур разкрива много интимни и скандални подробности за личния си живот и отношенията с бившия си съпруг Аштън Къчър в  биографична книга “Inside Out”, съобщава "Дейли Мейл".  

В нея тя разкрива, че по време на осемгодишния си брак с Къчър, той й изневерил два пъти и я принуждавал да правят тройки.   Аштън, който е с 15 години по-млад от Деми Мур, постоянно търсел начин да разнообрази сексуалния им живот, пише Mirror.  

Започват връзката си през 2003 г. Скоро след това ги сполетява нещастие – Деми Мур прави спонтанен аборт, но остават заедно и продължават напред. През 2005 г. се женят. Тогава актрисата се подлага на лечение и е решена да дари младия си любим с дете. За съжаление това не се случва.  

В книгата си споделя, че се съгласявала с предложенията за Къчър за тройки, за да покаже, че е „готина съпруга”.   „Исках да му покажа колко страхотна и забавна мога да бъда”, казва Мур.   После обаче актрисата се разкайва за това и го нарича „грешка”.  

След това става ясно, че Аштън й е изневерил с Бритни Джоунс. Мур разбира за изневярата  от корицата на списание Star през 2010 г.  

Бритни срещнала Аштън по време на парти за рождения ден на дъщерята на Деми Мур – Румър Уилис. После  му изпращала съобщения с предложения кога и къде да се срещнат, но той бил истински параноид и много се страхувал да не бъде хванат, затова се срещали тайно и не си пишели.  

21-годишната жена твърди, че Аштън бил “страхотен любовник”.  

След това актьорът имал сексуални отношения и със Сара Леал, но се оправдал пред Деми, че това не се брои за изневяра, защото те вече били правили тройки, така че вече имало трети човек в тяхната връзка. В края на 2011 г. Деми и Аштън се разделят и се развеждат две години по-късно.  

В книгата на Деми Мур, която излиза на 24 септември се говори за много лични неща.  

По думите ѝ, Аштън бил човекът, който я подтикнал да се върне към алкохола след 20 години въздържателство. По време на почивка в Мекско той коментирал: „Не мисля, че алкохолизмът е нещо истинско“ докато държал чаша с вино.  

Деми си отворила една бира, за да му се хареса и за да му докаже, че може да се владее. След аборта тя започнала отново да пуши и да пие огромно количества алкохол.  

Пиела толкова много, че припаднала във ваната. Според нея е истинско чудо, че не е умряла там.  

Един път докато тя повръщала в тоалетната, Аштън я снимал, мислейки това за забавна шега.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »