Илиана Раева побесня и отсече: Омерзена съм

Илиана Раева побесня и отсече: Омерзена съм
A A+ A++ A

Националният отбор на България по художествена гимнастика се прибра от световното първенство в Баку (Азербайджан), където спечели бронз в многобоя и сребро за съчетанието си с пет топки.

Пред медиите президентът на родната федерация - Илиана Раева, не спести суперлативите си за грациите, но изрази разочарованието си от съдийството на шампионата. Раева заяви, че е омерзена и афектирана, но вярва, че проблемът ще се реши и отборът ни ще получи това, което заслужава.

"Мисля, че трябва да сме успешни в очите на всички. Безкрайно горда съм с всичките ни състезателки, треньори и силата и класата, която показа България. Но съм омерзена до дъното на душата си от това състезание. Не искам да коментирам, не искам да говоря, защото първо съм наистина страшно уморена, второ съм страшно афектирана.

Усещането, което изцяло чувствам в момента е много страшно. Два пъти в живота си съм се чувствала омерзена, сега е вторият. Единственото, което мога да кажа е, че познавам цялата история на художествената гимнастика. Такъв отбор не е имало в света.

Такава гимнастика никой не е играл в света. Така не се е състезавал никой в света. Четири състезания по четири изигравания - 16 цели съчетания не само без грешка, а с абсолютно всичко, което изисква правилникът", заяви председателят на БФХГ.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"