Бг правосъдие: Сутеньорът-баровец Флорината няма да лежи, въпреки жриците, които върти

Правосъдие | 2 октомври 2019, сряда / 19:01| Показвания:

Прочулият се из цяла България сутеньор-баровец Димо Петров, по прякор Флорината, официално е работел като фитнес инструктор в хотел „Диамант“ в Слънчев бряг. Демонстрацията на завидни финансови възможности и парадирането с Мерцедес S-класа за 250 000 лв. изобщо не кореспондирали с трудовия договор на Флорината.

Баровецът обаче не изкара и месец зад решетките. Преди броени дни пловдивчанинът сключи споразумение с Районна прокуратура-Несебър и получи 2 години и 6 месеца, но отложени с 5-годишен изпитателен срок, както и 8 000 лв. глоба.

Само шест от арестуваните жрици при акцията в „Мулен руж“ в края на август пък признали, че заработват като проститутки за Флорината. Друга любопитна подробности е, че по време на операцията в бардака са открити 12 хартиени плика с инициали на труженичките.

По време на блестящата операцияна криминалисти и специализираните полицейски сили, започнала малко преди полунощ на 26-ти август и продължила 3 часа и половина, са арестувани 10 момичета и Флорината, припомня флагман.бг.

Така нареченият еротичен бар „Мулен руж” в Слънчев бряг всъщност е част от поредица нощни клубове, носещи общата шапка „Den Glade Viking”, собственост на вдовицата на бай Миле – Силвия Панагонова. 50-годишният Петров взел под наем заведението, което се намира в сърцето на най-големия ни морски курорт.

Припомняме, че Димо Петров-Флорината и групата му бяха разбити в Банско през март 2018 г. – пак в едноименен стриптийз бар „Мулен руж”. Тогава стана ясно, че оборотът на стриптийзьорките е достигал до 20 000 лв. на вечер. 5-минутен еротичен танц е струвал 20 лв., 20-минутен секс – 100 лв.

В хода на проведената акция по линия на противодействие на разпространението на наркотични вещества и склоняване към проституция са проверени 9 обекта – жилищни сгради и автомобили, в резултат на което са намерени и иззети валута на стойност около 23 000 лв. и различни наркотични вещества – кокаин, канабис, екстази и амфетамини.

Тогава Районният съд в Разлог обаче освободи Флорината и хората му само след 72 часа срещу парична гаранция, а Окръжният съд в Благоевград потвърди решението на първата инстанция. Така след като плати 30 000 лв. гаранция, само месец и половина по-късно – с висящо обвинение по чл. 159а от НК – за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация, Флорината отново се появи в Слънчев бряг.

Този случай обаче няма как да се вземе под внимание от съда, тъй като делото все още не е приключило. Флорината по всяка вероятност отново ще се признае за виновен и ще сключи споразумение за условна присъда.


Обратно  

Търсене

Търси